liskovi orisci planeta100   

Planeta Iceland 

Planeta Iceland je celá pokrytá ledem. Může tam být až -140 °C. Planeta se vyskytuje až za planetou Neptun, proto je na ní taková zima. Na planetu Iceland nedosvitne ani jeden paprsek Slunce.

Na planetě Iceland se střídá IceDay a IceNight. IceDay trvá 7 hodin a IceNight trvá 5 hodin. Na planetě Iceland je 1 minuta totéž jako na Zemi 1 rok, a když na planetě Iceland uběhnde 10 let, tak na Zemi uběhne 1 000 let.

Vyhledali jsme ji pomocí radaru a zjistili jsme, že na planetě by mohl být nějaký život. A taky že je!

 

 

  Výzkumný tým                          Vybudované stavby                  Biovýzkum                                  Technologický výzkum         
     
techno1

 

Laserová pistole

Laserová pistole je malá a dokáže zabít člověka na jednu ráno do srdce. Poté, jak vystřelíte do oceli a vandr titanu, tak se to začne odrážet. Když se to odrazí, letí to 400 km za 1 minutu. Měří 30 cm. Laserová pistole dostřelí 1 km, a potom zmizí. Na pistoli je červený čudlík a když ho zmáčknete, sleduje nepřítele. Pistole jsou vzácné. Vyskytují se na jednom místě Icelandu. Pistole má ze spodu držátka zaklápějící otvor a aby fungovala, musíte tam dát 10 kusů suchého ledu a to vám umožní střílet. Suchý led vám vydrží 5 dní.

techno2

 

Stroj času

Umožňuje nám se teleportovat na jiné místo a vracet nás v čase. Funguje nonstop. Přemístí nás a vrátí v čase za 1 sekundu. Je to náš nejvýkonnější stroj.

 
techno3

 

Automat zbraní

Když podržíš mikrofon a řekneš, jakou zbraň chceš, tu ti automat zbraní vyrobí.

 
techno4

 

?

-

 
techno5

 

?

-

 
techno5

 

?

-

techno5

   
techno5

   
techno5    
     



Zpět do Vesmíru



Dnes je 19. 04. 2024 | Svátek má: Rostislav | Počasí v Přerově: 3.03 °C | Počasí zítra: 8.7 °C